Azt hiszem a bejegyzések gyakorisága jól jelzi, hogy egy multinál 8 órában dolgozó anyának mennyi ideje van blogolni. Ismét összegyűjteném az elmúlt 2 hónapban történteket:

- A gyerek 3 hétig folyamatosan járt idén bölcsődébe. Persze összesen többet járt,de általában 2 hét, 1 hét az arány. Továbbra is jó kapcsolatot ápolunk a fül-orr-gégész doktor nénivel.

- A gyerek beszédfejlődés félelmetesen felgyorsult. Már teljes mondatokban beszél: "Anya Te mit vacsorázol?",és olyan szavakat használ, mint a villanyóra, léghajó, és felsorolja a 7 törpét. Lehet, hogy ez egy 2,5 évesnél normális, de nálunk nagyon nagy volt a kihagyás a szavak és a pár szavas mondatok között. Ezért teljesen ledöbbenek, hogy teljesen jól lehet már vele beszélgetni. Ja, és egyfolytában beszél......

- Azon nem csodálkoztam, hogy a 6 órás munkaidőt nem lehet tartani, de hogy a 8-at sem, az azért zavar kissé, mert így a munkán kívül másra nem nagyon jut idő. Nem tudom más hogyan csinálja, én állandóan rohanok, amint utamba esik egy közért azonnal berohanok, mert bevásárlásra mindig sajnálom az időt, aztán otthon meg nincs semmi. Ja és persze az otthon dolgozás az mind a túlórán felül van, mert azért ez is előfordul.

Nálunk vannak nők vezető pozícióban, de a nagyrészük nem 3 gyerekes anyuka...

 

Szerző: kancsika  2011.02.24. 21:49 Szólj hozzá!

Címkék: gyerek beszéd munkahely

A bejegyzés trackback címe:

https://multianyu.blog.hu/api/trackback/id/tr962688592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása